Вчора стало відомо про те, що водолази витягли на берег мертвого чоловіка, який вийшов у море ще 12 серпня і зник.

Водолази знайшли в морі тіло чоловіка.

Пізніше стало відомо моторошні подробиці події. 12 серпня приблизно о 16:40 29-річний чоловік, житель міста Вінниці вийшов у море на гумовому човні. Ненадійна гумовий човен почала пропускати повітря і молодий чоловік почав рятуватися і відчайдушно плисти до берега.

Але врятуватися потерпілому не вдалося: працівники рятувально-водолазної служби КП БМР «РВС №1» витягли на берег тіло чоловіка без ознак життя та передали співробітникам Національної поліції для проведення судмедекспертизи.

Море віднесло забрала життя молодого 29-річного чоловіка.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, в Миколаєві, в підсобному приміщенні м’ясного цеху, був знайдений мертвий м’ясник. Колеги викликали швидку, але було пізно.

Як повідомляв Знай.иа у Сполучених Штатах до 20 років ув'язнення засудили українку, яка робила порнографію зі своєю дворічною донечкою і пересилала їх свого 50-річного бойфренда.

Знай.иа писав, київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, яка з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, з-за чого загинула одна людина.