Вночі у Запоріжжі знайомий підстрелив свого товариша. Інцидент стався в Шевченківському районі Запоріжжя на вулиці Миколи Корищенка. Між двома чоловіками під час розмови почалася словесна перепалка. Після, вона переросла у справжню сварку. В ході з'ясування відносин один із опонентів дістав травматичну зброю і простелив знайомому обидві ноги.

Постраждалий звернувся за допомогою до медиків та правоохоронців. В ході розслідування стрілок був затриманий, ним виявився раніше судимий місцевий житель. Зловмисника затримали, а пістолет вилучили. Зброю направлено на експертизу.

За даним фактом порушено кримінальну справу, а злочинцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Злочинець був затриманий, йому загрожує термін до 7 років.

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.