У Запорізькому районі в результаті бійки двоє чоловіків отримали смертельні тілесні ушкодження. Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Бійка двох товаришів обернулася смертю.

19 серпня близько 07:35 в поліцію надійшло повідомлення про те, що в с. Мар'ївка виявлено два трупи. У дворі знаходилося тіло 35-річного раніше судимого жителя Запоріжжя. Другий труп чоловіка 1971 р. знаходився всередині будинку – він також раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Як виявилось, під час розпиття алкоголю між загиблими зав'язалася бійка. Вони завдали один одному тілесні ушкодження, від яких невдовзі померли. Зараз проводиться розслідування, встановлюються можливі свідки події.

Нагадаємо, що в Дніпропетровській області затримали рибалку-вбивцю. У Кривому Розі чоловік до смерті побив знайомого, а потім втопив тіло в річці Інгулець.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.