Аварія сталася сьогодні близько 8.20 на вулиці Кияшко на правому березі.

Намагаючись об'їхати затор по зустрічній смузі, один з маршрутників збив пішохода, який переходив дорогу по переходу навпроти супермаркету «Сільпо», повідомляють у соцмережах.

Маршрутник збив чоловіка на перехідному переході.

Про стан чоловіка, який потрапив під колеса, поки нічого не відомо. У даний момент проїзд практично не можливий, транспорт рухається дуже повільно. У поліції поки ніяк не коментують подію.

Про стан чоловіка поки нічого не відомо.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.