21 серпня в аеропорту Барселони, в Іспанії, мешканець Запоріжжя напав з ножем на мешканця Дніпра.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Співробітники видання Форпост, які летіли тим же рейсом, що і нападник, стали мимовільними очевидцями інциденту.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За словами очевидців, нападник почав вести себе неадекватно ще на борту. Чоловік скандалив і, судячи з усього, був у нетверезому стані. У літаку він спровокував конфлікт з іншим пасажиром рейсу — мешканцем Дніпра.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як з'ясувалося, на час польоту чоловіка вдалося заспокоїти. Але на території аеропорту він забрав свою валізу, витяг з нього ніж і кинувся на мешканця Дніпра. За словами очевидців, підлога аеропорту була залита кров'ю. Мешканця Запоріжжя відвезли до відділення поліції, а дніпрянина госпіталізували.

Нагадаємо, що у Святошинському районі Києва хлопець напав на таксиста, який погодився підвезти його до села.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпровському районі Києва п'яний чоловік з ножем напав на своїх товаришів по чарці.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві відбулася кривава бійка, в ході якої 18-річному хлопцеві ножем сильно порізали обличчя.