В районі будівництва Шулявського шляхопроводу в Києві стався потужний вибух. У Київській міській адміністрації повідомили, що на самому Шулявському мосту вибухнув газовий балон

Про це повідомляє "Сегодня" з посиланням на свідка інциденту.

Інцидент стався у суботу, 9 листопада, під час проведення будівельних робіт на мосту. Відомо, що вибух був такої сили, що люди вибігали з підземного переходу, аби вберегтися від небезпеки.

Шулявський міст
Шулявський міст

За словами очевидця, будівельники, які що працюють на зведенні моста, буквально протягом декількох хвилин закрили пролом підручними матеріалами. Чи є постраждалі від вибуху, поки невідомо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто додати, що під час будівництва Шулявського шляхопроводу будівельники виявили цілий склад боєприпасів з часів Другої світової війни. На місце викликали фахівців Держслужби з надзвичайних ситуацій. Вони вже вилучили 35 снарядів різних типів. Роботи продовжуються.

Шулявський шляхопровід
Шулявський шляхопровід

Нагадаємо, що "Замовила коханку": на Київщині жінка ледь не вкоротила віку суперниці, якби не копи.

Як повідомляв портал Знай.uа, Київ жахнула кривава ДТП, "розірвало голову": відео для "міцних горішків".

Також портал Знай.uа писав, як у фільмі жахів: у Києві автомобіль провалився в озеро окропу, - з'явилося моторошне відео НП.