В авторській рубриці "Танцюй і готуй", яка виходить по буднях у програмі "Ранок з Україною" на каналі "Україна", кулінарний ентузіаст і відомий телеведучий Григорій Герман ділиться унікальними перевіреними рецептами найрізноманітніших страв. Експерт розповів, як всього за 30 хвилин приготувати смачний зимовий сніданок з гарбузом, який буде чудово поєднуватися з чаєм, кавою або молоком.

Григорій Герман, фото: скріншот з відео
Григорій Герман, фото: скріншот з відео

Для приготування гарбузових сконів знадобляться:

Борошно - 400 г

Масло - 80 г

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Цукор - 6 ст. л.

Запечений гарбуз – 150 г

Яйце – 1 шт.

Розпушувач тіста - 1 ст. л.

Солі

Мускатний горіх

Мелений імбир

Молоко-3 ст. л.

Цукрова пудра - 1 ст. л.

Кориця

Григорій Герман, фото: скріншот з відео
Григорій Герман, фото: скріншот з відео

Спочатку слід просіяти борошно, додати в неї вершкове масло кімнатної температури і ретельно перетерти. Запечену охолоджену гарбуз додати до маси і знову перетерти. Додати яйце, цукор, мелений імбир, розпушувач і дрібку солі. Замісити м'яке тісто. Посипати готове тісто борошном і розкачати товщиною 1-1,5 см.

Григорій Герман, фото: скріншот з відео
Григорій Герман, фото: скріншот з відео

На деко викласти пергаментний папір. За допомогою кулінарного кільця вирізати круглі скони і відправити їх на деко. Запікати в розігрітій духовці при температурі 210 градусів приблизно 15 хвилин.

Григорій Герман, фото: скріншот з відео
Григорій Герман, фото: скріншот з відео

Поки скони охолоджуються, змішати молоко, цукрову пудру і мелену корицю – повинна вийти в'язка помадка. Змастити солодкою сумішшю скони. Приємного апетиту!

Нагадаємо, що цибуля, борошно і коньяк: Григорій Герман винайшов блюдо, від якого ахне навіть Руслана Писанка, повний рецепт

Раніше повідомлялося, що ввощний паштет з часником від Григорія Германа: готується швидше, ніж закінчується реклама по телебаченню

Також, рецепт картопляних котлет без яєць: як швидко приготувати смачну страву, щоб недорого нагодувати всю сім'ю