Нічого не вистачає так сильно, як найлегших рецептів, щоб перекусити чимось при перегляді улюбленого фільму або серіалу, коли попкорну під рукою немає, а бутерброди набридли.

Ми розберемо приготування трубочок з сиром і сосисками. Для цього потрібно взагалі трохи інгредієнтів - лаваш, сосиски, сир і рослинне масло (для смаження). І їх кількість не обмежена - скільки хочете закуски, стільки і купуйте.

Швидкий сніданок з лаваша і сиру
Швидкий сніданок з лаваша і сиру

Сам процес приготування не вимагає будь-яких кулінарних навичок. Все, що нам потрібно, це з початку нарізати лаваш на трикутники. А ось сосиски - навпіл. Далі беремо сир, його ріжемо на невеликі смужки.

Залишається тільки сформувати трубочки-начинку кладемо на меншу зі сторін трикутника. Сир і сосиски використовуються в різних трикутниках і не змішуються між собою. Далі загортаються краю, закручується трубочка, а кінчик можна змастити рослинним маслом для надійності.

Популярні новини зараз
Сергій Притула звертався до фахівця, тому що не зміг самостійно впоратися з наслідками війни: "У мене загинули друзі" Як відреагувала Польща на 0 балів від України на Євробаченні і ображаються на Федишин і компанію: "Ми прихистили 3 мільйони..." Автор "Квартал 95" Валерій Жидков зізнався у власному безсиллі: довелося проміняти квартиру на вагон під землею Паливна криза в Україні: Японія простягнула руку допомоги для вирішення проблеми
Показати ще

Запіканка з сиром з вареників від Вови Рабчуна, скріншот: YouTube
Запіканка з сиром з вареників від Вови Рабчуна, скріншот: YouTube

Обсмажуємо сформувалися трикутники на сковороді, на невеликій кількості рослинного масла. На них повинна утворитися золотиста скоринка. Це все, що потрібно - рецепт неймовірно простий і швидкий.

Нагадаємо, гарбузові Ласощі від Григорія Германа: за 30 хвилин на вашій кухні буде пахнути, як вдома у бабусі

Як повідомляв "Знай.ua", рецепт ніжного вершково-сирного соусу для макаронів: додасть яскравого смаку в повсякденне блюдо

Знай.ua писав, ароматна їстівна тарілка з сиром: Костянтин Грубич показав, як "реанімувати" вчорашній хліб і зробити його неймовірно смачним