Сезон консервації добігає кінця, а деякі вже завершили робити запаси на зиму.

Але, напевно, залишилися ті, у кого не було часу, було багато роботи і вони прокинулися лише до середини осені. Тоді ми вам допоможемо і розповімо простий рецепт засолювання одразу огірків та помідорів в одній банці. А може комусь ще сподобається цей рецепт і він спробує, адже овочі виходять просто божественними.

Скрін, відео YouTube консервація
Скрін, відео YouTube консервація

Інгредієнти:

  • помідори і невеликі огірки (скільки увійде в 3 літрову банку),
  • 1 cт. ложки cоли,
  • 3 cт. ложки caхapa,
  • 3 cт. ложки 9% укcуca,
  • часник за смаком,
  • зелень (листя вишні, смородини, хрону і парасольки кропу),
    запашний перець і чорний перець за смаком.

Спосіб приготування:

1. Першим словом викласти зелень і часник. За смаком, можна додати гострий перець. Далі, викласти огірки і томати (бажано зробити проколи томатів зубочисткою, щоб шкірка не тріснула).
2. Залити банки крутим окропом і знову злити в каструлю. Додати сіль, цукор і розмішати до повного розчинення. Довести до кипіння і влити оцет. Гарно перемішати і залити банки.
3. Закупорити, перевернути і укутати.

Популярні новини зараз
Введення в Храм Пресвятої Богородиці 4 грудня: можна з'їсти риби, але не можна одружуватися, заборони великого православного дня путін придумав "геніальний" план із захоплення України: захоплення не тільки влади, а й "чистка" українського народу 600 тисяч гривень за "зараз проїдемо": українським водіям виписують новий штраф, догралися Солодкі рогалики до чаю за лічені хвилини: ідеальний рецепт, коли обмаль часу на приготування
Показати ще

Рада: в accopтi можна додавати болгарський перець, маленькі патіcсони і порізані молоді кабачки.

консервація, фото Pxhere
консервація, фото Pxhere

Нагадаємо про найпростіші оладки з печінки, які кожному по кишені: елементарний рецепт із 4 інгредієнтів.

Раніше ми повідомляли, що тепер борщ приготується за 30 хвилин: рецепт найкращої заправки, що підійде і для салату.

Також не зайвим буде рецепт ароматної солянки, яка стане улюбленою консервацією.