На Івано-Франківщині СБУ проводить дводенні антитерористичні навчання, через це ввели особливий режим.

Про це повідомляє прес-служба відомства в Facebook.

В обласному центрі на Івано-Франківщині розгорнули масштабні антитерористичні навчання. Через це може бути тимчасово введено особливий режим.

"З 25 по 26 листопада 2019 координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Івано-Франківській області проведе планові тактико-спеціальні антитерористичні навчання. Навчання проходитимуть в обласному центрі в умовах максимально наближених до реальних з використанням спеціальної техніки та озброєння", зазначено в поясненнях.

В Івано-Франківську відбудуться антитерористичні навчання Упродовж 25-26 листопада 2019 року координаційна група...

Geplaatst door Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області op Maandag 25 november 2019


У цих навчаннях будуть задіяні: Національна поліція, Національна гвардія, Збройні Сили України, Державна прикордонна служба, Державна служба з надзвичайних ситуацій, представники місцевих органів влади, а також органи місцевого самоврядування.

В СБУ просять городян зберігати спокій і з розумінням поставитись до можливих незручностей.

Нагадаємо, що на Яворівському полігоні Львівської області українські військові відпрацьовують тактичні прийоми ведення бою.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , бойовики обстрілюють українські позиції. В ООС доповіли про ситуацію на Донбасі.

Також портал Знай.ua писав, що на Донеччині загинув командир ВСУ.