В Івано-Франківську погасили податкові боги і незабаром розплатяться з підрядниками. Про це розповів голова міста Руслан Марцінків в ефірі ТРК "Вежа".

Мер розповів, що найбільші боржники в Івано-Франківську це Департамент освіти і науки, Управління капітального будівництва та Департамент комунальної політики і благоустрою.

Марцінків повідомив, що у міста є кошти, щоб сплатити борги цих організацій і влада вже працює над цим.

Крім того, голова Франківська зізнався, що місто повністю погасило борги по податках.

"Ми сьогодні не маємо ніякої заборгованості по податках. Так само ми з підрядниками з кожним працюємо", - зазначив Марцінків.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Він підтвердив, що декілька підрядників все ж подали до суду.

"Є підрядники, які не завжди виконують роботи якісно, а потім ще грають у політику, щоб вибивати борги" - висловився мер Франківська.

Марцінків наголосив, що ці підрядники не якісно виконали свою роботу.

"Якщо бруківка розлазиться і третій раз перекладають на об'єкті, то це неправильно. Або, наприклад, у школі зробили систему опалення, а вона недогріває, і ми за це повинні заплатити гроші. Ми маємо право говорити в суді, що ці роботи неякісно виконані", - заявив Марцінків.

Разом з тим, під час розгляду справ у суді, представники міської влади не оскаржували позови з боку підрядників, а на деякі слухання навіть не з'явилися. Крім того, рішення про виплату штрафів підрядникам ніхто навіть і не думав оскаржувати в апеляційному суді.

Нагадаємо, раніше кияни попросили Кличка повернути каштани на Хрещатик.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Садовий знову може закрити львів'ян у квартирах.

Також "Знай.uа" повідомляв, що в Дніпрі маршрутники самовільно підняли ціну на проїзд.