На Франківщині повінь пошкодила залізницю. Про це розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій на своїй сторінці в соцмережі Fcaebook.

Він повідомив, що потік води пошкодив залізницю на переправах Яремче — Микуличин та Микуличин — Ворохта.

У зв'язку з цим були тимчасово зупинені потяги №6402 і № 6401 за напрямом Івано-Франківськ — Ворохта — Івано-Франківськ.

В даний момент ведуться роботи з відновлення залізничного руху. Їх проводить Івано-Франківська дистанція колії.

"Другу добу працівники транспорту працюють над ліквідацією наслідків повеней у західному регіоні, щоб швидше забезпечити рух автошляхами та залізницею." - написав Владислав Криклій.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Затоплена залізниця, кадр з відео: Facebook Владислав Криклій

Він також додав, що постраждали від потопу і автомобільні дороги. Найбільше шкоди отримали дороги Н-09 та Р-24.

В даний момент наслідки потопу на дорогах ліквідують служби автомобільних шляхів спільно з підрядниками.

"Робота не припиняється ні на хвилину. Ми на зв'язку 24/7." - додав міністр.

Крім цього Криклій розповів, що через негоду в "Укрпошти" виникли проблеми з доставкою пенсій в окремі райони. Міністр запевнив, що такі незручності тимчасові і все обов'язково буде доставлено.

"Кажуть, у природи немає поганої погоди, але як видно, буває різне. Бережіть себе!" - закінчив звернення Владислав Криклій.

Повідомлення Владислава Криклія: Facebook Владислав Криклій

До повідомлення він додав відео, на якому можна побачити затоплені залізничні колії до яких прибуває потік води.

Другу добу працівники транспорту працюють над ліквідацією наслідків повенів у західному регіоні, щоб найшвидше забезпечити рух автошляхами та залізницею. Пошкоджено залізничну інфраструктуру на перегонах Яремче-Микуличин та Микуличин-Ворохта. Тому відучора було тимчасово зупинено рух приміських поїздів № 6402/6401 Івано-Франківськ-Ворохта-Івано-Франківськ. Роботи з ліквідації наслідків стихії проводить Івано-Франківська дистанція колії. Наслідки підтоплень на автошляхах ліквідовують Служби доріг разом з підрядниками. Найбільше від повені постраждали дороги Н-09 та Р-24. Роботи не зупиняються ні на хвилину. Ми на зв'язку 24/7. Також Укрпошта через непогоду мала труднощі з доставкою пенсій до окремих районів, але все обов’язково буде традиційно доставлено. Кажуть, що у природи немає поганої погоди, але, як бачите, буває різне. Бережіть себе!

Geplaatst door Vladyslav Kryklii op Dinsdag 23 juni 2020

Нагадаємо, раніше в ДСНС розповіли, що зруйнувала стихія на Прикарпатті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Франківщині повінь затопила села.

Також "Знай.uа" писав, що в Яремче під жінкою з дітьми обвалилася дорога.