У Франківську чоловіка із забороненими речовинами спіймали на дрібній крадіжці. Про це розповіли на сторінці патрульної поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 21 липня в службу “102” повідомили про скоєння крадіжки в магазині по вулиці Шевченка. За вказаною адресою одразу ж вирушили співробітники поліції.

Коли вони прибули на місце події, охоронці магазину передали їм затриманого чоловіка, який намагався скоїти крадіжку, ним виявився 38-річний місцевий житель.

"Патрульними була встановлена особистість 38 - річного місцевого жителя"- додали в повідомленні поліції.

Затриманий чоловік, фото: Facebook Патрульна поліція Івано-Франківської області

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Також поліцейські провели поверхневий огляд затриманого в результаті якого виявили невідому речовину, яка могла бути наркотичною.

"В ході перевірки інспектори виявили в сумці затриманого речовина зеленого кольору рослинного походження, ймовірно, наркотичну." - сказано в повідомленні.

Затриманий чоловік відмовився давати коментарі з приводу виявлення невідомої речовини.

На затриманого, правоохоронці склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 51(Дрібне викрадення чужого майна) КУпАП та викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування обставин.

Повідомлення патрульної поліції Івано-Франківської області, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що двоє звірів з Хмельницького вбили людей похилого віку заради жалюгідної пенсії.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві замінували "Метрополіс", копи оточили ТЦ і шукають вибухівку.

Також, "Знай.uа" писав, що під Харковом розшукують рідних чоловіки із синдромом Дауна.