Зараження коронавірусом врятувало життя жінки. Про це розповіли у виданні "ВВС".

Мешканка Великобританії, 36-річна Ангела Шлегель розповіла, що під час лікування COVID-19 у неї виявили захворювання серця, яке могло бути смертельним. Тому вона вважає, що зараження коронавірусом врятувало їй життя.

Читайте Знай в Google News!

Жінку госпіталізували на 11 день після появи симптомів коронавірусу. Після обстеження медики виявили патологію серця, яка могла стати фатальною.

"Я була приголомшена, коли мені сказали, що моє серце не працює як слід", - розповіла жінка.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

22 березня Ангелу направили в лікарню "Челсі і Вестмінстер", де їй зробили рентген, який показав рідину навколо легенів і серця.

Її перевели в лікарню "Роял Бромптон", де діагностували еозинофільний гранулематоз з поліангіітом (EGPA) - захворювання, яке може вражати різні органи, зокрема серце, суглоби, легені і нерви.

Жінка розповіла, що вже два роки ходила до лікарів з астмою, проте не могла і запідозрити про це захворювання. Тому вона від частини рада, що пережила зараження коронавірусом.

"Це врятувало мені життя в довгостроковій перспективі, але в короткостроковій коронавірус мене мало не вбив" — додала Ангела.

Ангела з медиками, фото: ВВС

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що чоловік потрапив до лікарні з коронавірусом і цілим букетом страшних болячок.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Ухані, звідки почалася пандемія, давно скасували карантин.

Також, "Знай.uа" писав, що Китайська зараза влаштувала справжнє полювання на львів'ян, хворих все більше.