Відомому прикарпатському журналісту-розслідувачу Віталію Мацьоцькому намагались спалити магазин.

Про це чоловік повідомив у соцмережі Фейсбук.

"Мені сьогодні спробували підпалити магазин. Таким чином мені хочуть спробувати помститись за мої викривальні відео.", - написав Мацьоцький у Фейсбук.

Мені сьогодні спробували підпалити магазин. Таким чином мені хочуть спробувати помститись за мої викривальні відео.

Geplaatst door Віталій Мацьоцький op Woensdag 9 september 2020

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цей вчинок Віталій пов'язує із своєю журналістською діяльністю, викривальними репортажами. Останній його репортаж був щодо чиновника РДА, який керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, що на Львівщині старшокласник, який має серйозні психічні розлади, підпалив школу-інтернат.

В середу, 9 вересня, в Службу порятунку надійшла інформація про пожежу в місті Добромиль Старосамбірського району. Загорілася двоповерхова цегляна будівля спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату.

На місце події оперативно виїхали рятувальники, на момент їх прибуття з вікон йшов дим, рятувальникам довелося працювати в спеціальних апаратах захисту органів дихання. З приміщень були евакуйовані школярі та викладачі.

Рятувальникам вдалося загасити пожежу за 40 хвилин, згоріли меблі, 300 кв.метрів стін і два металопластикових вікна.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Тернопільщині пенсіонерка-героїня витягла трьох дітей з палаючого будинку: "Мені підказало серце"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Львівщині активісти перетворили життя московського священика на пекло: "Валіза, вокзал..."

Також портал «Знай.uа» писав, що На Донбасі потужна стихія атакувала українських захисників, стає спекотно - горять сотні гектарів