Лікар-інфекціоніст розповів причини сплеску захворювання українських дітей коронавірусом. Про це повідомили у виданні Апостроф.

Відомий український лікар-інфекціоніст Сергій Крамарєв підкреслив, що в Україні зросла динаміка захворюваності коронавірусом серед дітей. Однією з причин збільшення випадків захворюваності він назвав початок навчального року.

Читайте Знай в Google News!

"В останні місяці всі стали більше хворіти, і діти також. У наших лікарнях в 2-2, 5 рази збільшилася кількість дітей з COVID-19. Однією з причин і правда можна назвати те, що відкрилися школи і сади і діти стали більше контактувати між собою. Хоча це не єдина причина" - сказав Сергій Крамарєв.

Лікар додав, що в Україні останнім часом почали фіксувати все більше випадків захворювання коронавірусом, тому не дивно, що це відбилося і на дітях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крамарєв також підкреслив, що в Україні показник зараження коронавірусом у дітей вище середнього в порівнянні зі світовою статистикою.

"Якщо в загальному, то відсоток зараження дітей по всьому світу становить 2-10%. У нашій країні-це 7% від усіх хворих" - додав Сергій Крамарєв.

Сергій Крамарєв, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні за добу 2 671 нових хворих коронавірусом, 37 померло

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тимошенко розповіла, як боролася з коронавірусом

Також, "Знай.uа" писав, що у Китаї розпочали програму екстреної вакцинації проти Covid-19