В Івано-Франківську погана погода звалила ясен з багаторічною історією. Про це розповіли на сторінці "Центр розвитку міста та рекреації" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що кількома днями раніше в Івано-Франківську, в парку Шевчяенка, впав ясен, якому було 130-років.

Читайте Знай в Google News!

Ясен не мав ознак аварійності, проте його коріння не витримали навантаження через негоду і в результаті він впав на землю. Під час падіння ясен зламав гілки та інших дерев.

"Кілька днів негоди наробили біди в парку Шевченка. Впав 130-річний ясен і зламав ще кілька дерев. Зовні дерево не мало ознак аварійності, стовбур здоровий, проте корінь не витримав навантаження. Викликали комісію з екології, щоб дали висновок щодо інших дерев з цієї групи, які знаходяться поруч, оскільки вони можуть становити потенційну небезпеку."- зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Публікація Центру розвитку міста та рекреації: Facebook

До публікації додали кілька фотографій, на яких можна побачити впав ясен, дерева, які він пошкодив і співробітників комунальної служби, які займаються ліквідацією наслідки події.

впав ясен, фото: Facebook Центр розвитку міста та рекреації

впав ясен, фото: Facebook Центр розвитку міста та рекреації

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Києвом пронеслася потужна стихія

Як повідомляв портал "Знай.uа", київських комунальників підловили на дивному занятті

Також, "Знай.uа" писав, що ураган перетворив Харків на місто розчавлених машин