В Івано-Франківську шукають будинок для вівчарки Рекса, якого люди вважають інвалідом. Детальніше про важку долю пса розповідають волонтери благодійної організації "Дім Сірка" в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Рекса знайшли в Микуличині практично сліпим - у нього була зламана щелепа, а всі лапи були поранені. Його викинули господарі і він, не знаючи куди податися, крутився на одному місці. Він би не зміг вижити навіть на сухому хлібі, який люди кидають голубам.

Волонтери прихистили пса - йому провели операцію на щелепі, і він пройшов через тривалу реабілітацію. Зараз він знаходиться в притулку, проте люди не хочуть брати його під своє крило, як тільки бачать його травми: "ні, ні, мені інвалід не потрібен".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Волонтери відгукуються про нього лише хорошими словами - Рекс дуже ввічливий, ходить на повідку і вміє терпіти до вигулу. Не кидається на інших собак. Пес добре орієнтується, адже він не повністю втратив зір. Він може харчуватися сухим кормом без проблем.

Зараз Рексу близько 8 років, проте на пенсію він не збирається. У цього енергійного і життєрадісного пса залишилися лише видимі дефекти на тілі і це не робить його інвалідом. Волонтери просять городян забрати собаку в хороші руки і не тримати на ланцюгу.

Geplaatst door Іра Реуца op Donderdag 24 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленького українця пожирає агресивний рак, батьки благають про допомогу.

Як повідомляв портал Знай.иа, дівчинка підліток з Трускавця страждає від онкологічного захворювання.

Також Знай.иа писав, що маленький українець з самого народження страждає від важкого захворювання.