У пожежі в Польщі загинула українська заробітчанка. Про це розповіли у виданні "Польське радіо".

Повідомляється, що в ніч з неділі 4 жовтня на понеділок 5 жовтня в Польщі, поблизу Варшави, в селі Гурашка сталася пожежа в імпровізованому готелі, де жили українські заробітчани. В результаті події загинула одна жінка.

Читайте Знай в Google News!

Даний готель представляв з себе імпровізовану конструкцію без вікон, в якій стіни були заповнені будівельною ватою. У будівлі проживали кілька десятків заробітчан з України.

Прес-секретар пожежної служби у Отвоцьку Мацей Лодиговський розповів, що пожежники прибули на місце події, коли будівля горіла з обох сторін. У цей момент з будинку вибігли близько 20 осіб, після чого пожежники в дихальних масках увійшли всередину щоб перевірити будівлю на наявність людей. Вони обшукали шість кімнат, проте через ризик обвалу стін їм довелося відступити.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В результаті гасіння пожежі рятувальники змогли продовжити пошуки. В одній з кімнат вони виявили частково обгоріле тіло жінки без ознак життя. Згідно з неофіційною інформацією нею виявилася заробітчанка з України.

Причини пожежі в даний момент встановлюються.

поліція Польщі, фото ілюстративне: публічне джерело

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Польща заманює українців на заробітки

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Польщі заарештували відразу 12 заробітчан

Також, "Знай.uа" писав, що іноземець виклав три тисячі доларів хабара за роботу в Україні