У Франківську начальника обласного бюро судово-медичної експертизи спіймали на хабарі. Про це розповіли в прес-службі СБУ Івано-Франківської області.

Оперативники встановили, що чоловік вимагав 4 тисячі доларів у підлеглого за допомогу в підвищенні посади. Для отримання грошей він також задіяв іншого співробітника, як посередника.

Читайте Знай в Google News!

Оперативники СБУ затримали порушника згідно зі статтею 208 ККУ в момент отримання частини хабара. Крім того в місцях проживання фігурантів справи був проведений обшук, в ході якого правоохоронці вилучили всю суму хабара.

Затриманим повідомили про підозру згідно ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Примітно, що в 2018 році на керівника обласного бюро судово-медичної експертизи вже було відкрито кримінальну справу за скоєння аналогічних злочинів.

Досудовим розслідуванням займаються співробітники відділу з розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУ НП в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом Івано-Франківської обласної прокуратури.

СБУ затримали хабарника, фото: СБУ Івано-Франківської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що самий "голодний" чиновник брав хабарі хінкалі

Як повідомляв портал "Знай.uа", п'яний хабарник у Рівному притоптав поліцейського під час алкотесту і той заговорив віршами

Також, "Знай.uа" писав, що під Харковом чиновниця "продалася" за пісок