Гігант з Пакистану шукає дружину. Про це розповіли у виданні "Dailymail".

Повідомляється, що 27-річний спортсмен з міста Мардан в Пакаістані Хізер Хайат шукає дружину, до якої у нього лише дві вимоги: велика вага і хороші кулінарні здібності.

Читайте Знай в Google News!

Справа в тому, що Хізер Хайат справжній гігант — він має вагу 440 кілограм при зрості 198 сантиметрів. При цьому чоловік може похвалитися великою фізичною силою. Він успішно бере участь у змаганнях з пауерліфтингу і є знаменитістю.

За велику силу і розміри чоловіка навіть прозвали пакистанським "Халком». Перехожі впізнають його і завжди хочуть сфотографуватися. Не дивлячись на це араб досі самотній. Хізей Хайат вже кілька років шукає підходящу дружину, проте відмовляє всім претенденткам.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Хізер Хайат, фото: Dailymail

Причина в тому, що у арабського спортсмена є до претенденток дві важливі умови: вага не нижче 100 кілограм і вміння смачно готувати.

Спортсмен каже, що не хоче починати стосунки з худими дівчатами, оскільки боїться їх розчавити. До того ж зростання майбутньої дружини повинен бути не нижче 193 сантиметрів, щоб вона добре виглядала поруч з Хайатом.

Крім того у араба дуже великий апетит. За день він споживає близько 10 000 калорій. Наприклад, на сніданок богатир з'їдає 36 курячих яєць, протягом дня — 3 кілограми м'яса. Крім цього він "знищує" кілька тарілок рису і запиває все це 5 літрами молока. Тому майбутня дружина спортсмена повинна вміти добре і багато готувати.

Всі претендентки не відповідали цим умовам, тому араб їм відмовляв.

Примітно, Хізер Хайат каже, що не має ніяких проблем зі здоров'ям і має намір стати відомим на весь світ, як найсильніший чоловік на планеті.

Хізер Хайат, фото: Dailymail

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Вербич нарешті прокоментував любов з суддею Монзуль

Як повідомляв портал "Знай.uа", тренер Аніта Луценко розкритикувала українок за бодіпозитив

Також, "Знай.uа" писав, що любителі РПЦ Ломаченко і Усик на ходу перевзулися для захисників України