На Прикарпатті лікарі інфекційної лікарні захворіли на коронавірус. Про це повідомив глава міста Коломия Ігор Слюзар на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За словами мера, в "Коломийській інфекційній лікарні Коломийської міської ради Івано-Франківської області" лікарі захворіли на коронавірус і пацієнтами займається середній і молодший персонал.

Читайте Знай в Google News!

Також він додав, що коронавірусом заразився не тільки персонал, а й керівники лікарні. В цілому, в інфекційній лікарні налічується 17 співробітників.

"Як я говорив минулого тижня, інфекційна лікарня-лікарі практично всі хворі. Залишився лише молодший і середній медичний персонал. Вони страються обслуговувати хворих, а й керівник закладу також захворів на Covid. Хворіє і відразу вирішує господарські питання прямо у себе в лікарні. Всім їм бажаємо швидкого одужання. Вони нам дуже потрібні." - сказав Ігор Слюзар.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Ігор Слюзар, кадр з відео: Facebook
Ігор Слюзар, кадр з відео: Facebook
Ігор Слюзар, кадр з відео: Facebook

Ігор Слюзар додав, що в Коломиї поступово погіршується статистика захворюваності коронавірусом. Він зазначив, що в лікарні знаходиться 21 підтверджений пацієнт і 24 з підозрою на Covid-19.

Geplaatst door Слюзар Ігор op Donderdag 22 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Харківська лікарня показала "готовність" до коронавірусу

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Києва Віталій Кличко перевірив, як відремонтували лікарню для хворих на коронавірус

Також, "Знай.uа" писав, що Львівщину охопила пандемія, побитий сумний рекорд