Івано-франківські поліцейські затримали іноземців, які грабували жителів області, прикидаючись лікарями з Німеччини.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає прес-служба поліції Івано-Франківської області в Facebook.

Повідомляється, що двоє іноземців під виглядом лікарів-кардіологів з Німеччини втерлися в довіру до жителя Коломийського району. Їм вдалося потрапити в його житло і заволодіти чималою сумою грошей.

Правоохоронцям вдалося затримати зловмисників по "гарячих слідах" у п'ятницю, 11 грудня. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гроші / фото: ГУНП
Гроші / фото: ГУНП

За деякий час до цього в Коломийське відділення поліції звернувся 80-річний місцевий житель, який повідомив про аналогічну ситуацію. Зловмисники проникли до нього в житло під виглядом іноземних лікарів, і, поки один відволікав потерпілого, інший непомітно вкрав 12 тисяч гривень і 14 тисяч доларів.

Поліцейським вдалося затримати "гастролерів" у Хмельницькій області. Ними виявилися громадяни Румунії 28 і 36 років. На даний момент правоохоронці встановлюють їх причетність до аналогічних злочинів в Івано-Франківській області.

За даним фактом було порушено кримінальне провадження згідно частини 4 статті 185 (крадіжка, вчинена у Великий розмірах) КК України. Наразі вирішується питання про оголошення підозрюваним запобіжного заходу.

Підозрюваний / фото: ГУНП
Підозрюваний / фото: ГУНП

Підозрюваний / фото: ГУНП
Підозрюваний / фото: ГУНП

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Івано-Франківську водій автобуса виглнав пільговика на зупинці.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Франківську" голий " псих увірвався в лікарню і атакував медиків.

Також Знай.иа писав, що у Франківську рятували чоловіка без свідомості.