У Франрковську вандали пошкодили фігури тварин у парку Шевченка. Про це розповіла голова КП "Центр розвитку міста та рекреації" Руслана Василюк на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що вночі у Франківську, в парку Шевченка, троє вандалів пошкодили фігури слонів, зламали огорожу біля сакури, а також зламали дві таблички на "собачих вбиральнях". Примітно, що перед тим, як вчинити акт вандалізму вони прочитали табличку з попередженням.

Читайте Знай в Google News!

"Ці молоді люди о третій ночі знищували фігури слонів, прочитавши перед цим попереджувальну табличку, зламали паркан сакури, зламані 2 таблички на "собачих вбиралень". Дуже потрібне нічне патрулювання патрульної поліції Івано-Франківської області"" - написала Руслана Василюк.

Публікація Руслани Василюк: Facebook
Публікація Руслани Василюк: Facebook
Публікація Руслани Василюк: Facebook

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До публікації вона додала відео з камери спостереження, на якому можна побачити, як троє молодих людей, посеред ночі підходять до фігур тварин у парку Шевченка і намагаються їх осідлати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що київські вандали влаштували "вечірку" битих ліхтарів, весь бульвар в осколках

Як повідомляв портал "Знай.uа", Львівщину тероризують цвинтарні вандали

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті