8-річний хлопчик доглядав за мамою після інсульту. Про це розповіли в зарубіжних ЗМІ.

Ця історія сталася в Росії 15 років тому. Жінка зі своїм сином Владом пішла від чоловіка, який зловживав алкоголем. Вона з дитиною опинилася в маленькому сільському будиночку. Було складно, але жінка справлялася.

Коли Владу було 8 років, у його мами стався інсульт після якого вона виявилася паралізована. Однак школяр вирішив не здаватися і не залишив маму.

Сусідка оформила опіку над Владом і вирішила питання з соціальними службами, далі справа була тільки за хлопчиком. Він доглядав за хворою мамою, готував, прибирав, прав і ділив інші справи по дому. Крім цього хлопчик не кинув навчання і встигав ходити на спортивні секції, де показував хороші результати.

Влад з мамою, фото: ohlyad-dnya
Влад з мамою, фото: ohlyad-dnya
Влад з мамою, фото: ohlyad-dnya

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про цю сім'ю ЗМІ дізналися, коли Владу виповнилося 16 років. Місцева влада подарувала йому з мамою квартиру і виділила матеріальну допомогу.

Зараз хлопцеві 23 роки, він отримав професію зварника і працює в рідному місті. Також у Влада є дівчина на ім'я Настя, яка допомагає йому доглядати за мамою.

Влад і Настя, фото: ohlyad-dnya
Влад і Настя, фото: ohlyad-dnya
Влад і Настя, фото: ohlyad-dnya

Нагадаємо, що молода українка стала мамою для восьми братиків і сестричок після смерті батьків

Як повідомляв портал "Знай.uа", киянка зі зламаною шиєю сіла в інвалідний візок і стала відомою моделлю

Також, "Знай.uа" писав, що подружжя з Чернівців усиновило дев'ятьох осиротілих малюків