Українська танцівниця втратила ноги в страшній трагедії, але не кинула свою мрію. Про це розповіли в сюжеті видання "Суспільне".

У 22 роки актриса і танцівниця Олена Чинка потрапила під поїзд і втратила обидві ноги. Однак це не зупинило її на шляху до мрії.

"Я не розуміла на той момент, що сталося те, що повністю змінить моє життя. І моє життя вже не буде як раніше. І що це - назавжди" - розповіла Олена Чинка про трагедію.

Олена Чинка, кадр з репортажу Суспільне: Facebook UA: Перший
Олена Чинка, кадр з репортажу Суспільне: Facebook UA: Перший
Олена Чинка, кадр з репортажу Суспільне: Facebook UA: Перший

Після безлічі операцій і реабілітації Олена навчилася ходити на протезах, проте не перестала займатися танцями. Вона почала вчитися хореографії в інвалідному візку і змогла досягти величезних результатів. Зараз Олена Чинка 4-разова чемпіонка світу, а також викладач хореографії для дітей.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Перемога для мене на паркеті - це коли ти виходиш на паркет, і ти максимум показуєш результат, який у тебе є в даний момент. Максимальний. Але цей результат може бути ще кращим, ніж на попередньому чемпіонаті." - додала Олена Чинка.

Жінка каже, що впорається з трагедією їй допомогла віра в Бога і вона продовжує ходити до церкви і молиться.

Нагадавши, важке життя українця з Донбасу показали одним відео: як підліток У 44

Як повідомляв портал "Знай.uа", вагітна двійнею жінка завагітніла третім, лікарі прозріли: "минуло 11 днів"

Також, "Знай.uа" писав, дівчина скинула 200 кілограм і показала стрункі форми, колишню пампушку неможливо дізнатися: "розповім всім"