У Яремче рятувальники дістали з річки Прут напівживого місцевого мешканця, який впав зі скелястого берега.

Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.

НП сталася 16 січня близько 14:30 у Яремче, а постраждалим виявився 62-річний місцевий мешканець.

фото: ДСНС України

З діагнозом "обмороження верхніх кінцівок, алкогольне сп’яніння, рана обличчя, забита рана м’яких тканин голови, носова кровотеча" чоловіка госпіталізовали до Яремчанської центральної міської лікарні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

фото: ДСНС України

Тим часом у Карпатах виявили заблукалого туриста зі Львова, якого шукали більше доби. Повідомлення про зникнення 25-річного туриста надійшло в четвер, 14 січня близько 13:00. Відомо, що молодий хлопець проходив туристичний маршрут в районі гори Піп Іван Мармароський, і незабаром втратив орієнтир і заблукав.
О 21:00, 15 січня надійшло повідомлення, що туристи-волонтери, які долучилися до пошуків, знайшли чоловіка. Вони доставили його до притулку в районі полонини Струнга. Зараз він знаходиться в безпечному місці. Варто зазначити, що стан львів'янина задовільний, але є переохолодження.