Курорт "Буковель" закриють на карантин. Про це повідомили у виданні "Типовий Франківськ".

12 березня під час прес-конференції голови ОДА Андрія Бойчука, згідно з результатами позачергового засідання комісії ТЕБ та НС було прийнято рішення закрити на карантин туристичний комплекс "Буковель" та обмежити в'їзд на територію Поляницької ТГ.

Начальник ГУНП в Івано-Франківській області Володимир Голубош повідомив, що з 10 березня на території "Буковеля" працюють 10 мобільних угруповань. Станом на сьогоднішній день був складений 51 адміністративний протокол. 26 з них-на операторів підйомників, підприємців та пункти прокату лижного обладнання.

"Будуть введені блокпости на території Поляницької ТГ. Можливість пересуватися безперешкодно з дотриманням карантинних заходів зможуть тільки місцеві жителі або ті, хто місце роботи в цьому населеному пункті" - говорить Володимир Голубош.

Голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук підкреслив, що ситуація в області дуже напружена, тому було прийнято рішення ввести обмеження на території комплексу "Буковель".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ще раз хочу закликати до свідомості всіх представників бізнесу: великого і малого, і в тому числі людей не пройде просто так. Відсьогодні ми мали неприємний, але об'єктивний візит місцевих підприємців. Кожен з них цікавився, чому одним можна працювати, а інші не мають права. Ми звернулися в Івано-Франківську обласну Держпродспоживслужбу запит про Базу даних всіх ФОП в області та іншого виду бізнесу. Вони повинні надати інформацію про ФОП, які працюють або не працюють" - сказав Андрій Бойчук.

Буковель, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Буковель, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Буковель, кадр з відео, зображення ілюстративне:YouTube

Нагадаємо, що Степанов підказав Садовому, як уникнути "червоної зони" - це торкнеться дітей

Як повідомляв портал "Знай.uа", 365 днів карантину в Україні, найцікавіші меми: труси замість маски і "голі" забіги

Також, "Знай.uа" писав, що українські батьки повстали проти карантину: вимагають пустити в школу