Днями на Рівненщині ударом блискавки було скалічено двоє людей- 31-річний чоловік та 14-річний хлопчик потрапили до лікарні з серйозними ушкодженнями.

Подробиці повідомляє "Радіо Трек" та публікує відео з лікарні.

Сьогодні школяр Олексій Ярисалов перебуває в обласному опіковому центрі. Під відділенням чергує занепокоєна матір. Жінка і досі перебуває у шоковому стані після того, що сталося і розповідає, що син допомагав двом старшим знайомим садити малину на полі. У цей час несподівано налетіла стихія і всі вирішили їхати підводою додому.

"Льоша вже збирався залазити на воза, але у цей момент загриміло і вдарила блискавка. Їх порозкидало, кінь насмерть відразу. Малого вдарило в голову", — зі сльозами розповідає мама Ірина.

Усі, хто був на підводі, втратили свідомість. Першим до тями прийшов чоловік, якого відкинуло ударом. Саме він і зателефонував рідним Олексія. До приїзду батьків хлопчик уже прийшов до тями, але був у стані больового шоку.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Він постійно повторював: "Мамо, я живий?". Кажу: "Так, живий, все буде добре!". Я ще не бачила обсягів обпалення шкіри, а він був шокований, не розумів, не відчував болю, нічого", - згадує жінка той день, як страшний сон.

31-річному чоловіку з компанії блискавка обпекла лише руку. А юнаку завдала найскладніших травм. У нього вражені верхні та нижні кінцівки. Загальна сума опіків тіла — 35 відсотків.

"На його користь грає молодий вік. Тож ми сподіваємося, що все буде добре і робимо для цього все", — каже лікар опікового центру Олександр Гузоватий.

Нагадаємо, що знаходиться всередині саркофага ЧАЕС: дивовижні кадри через 35 років після вибуху.

Блогеру вдалося потрапити під саркофаг ЧАЕС, і він зняв про це ролик на свій You Tube канал.

Як повідомляв портал Знай.ua, потужний вибух обірвав життя 24-річного тернополянина: "не врятували...".

Також Знай.ua писав, що батько і син отримали страшні опіки при вибуху, тіла - суцільна рана: "Помоліться за їх життя".