Маленька тяжкохвора франківка почала ходити й вже готуються до школи.
Про це повідомляє "blitz.if".
Маленька Марійка з 2013 року перебуває на обліку в органі опіки та піклування міста Івано-Франківська і проживає в Містечку Милосердя Святого Миколая. Сестра Оксана, яка знала цю дитину від народження взяла її під опіку та намагається покращити стан здоров'я дитини.

Фото: "blitz.if"
Фото: "blitz.if"

Варто зазначити, що дівчинка має одну з найскладніших хвороб, пов'язаних з обмеженням руху, а також має супутні захворювання. Через це дівчинка потребує постійного нагляду та супроводу.
У листопаді 2017 року пані Оксана разом з дівчинкою поїхали у Рим на операцію. А у квітні 2018 року після важкої реабілітації дівчинка зробила перші кроки. Але попереду у неї був важкий етап одужання, ходіння в ортезах та частої зміни ортопедичного взуття.

Фото: "blitz.if"
Фото: "blitz.if"

"Вже зараз у дівчинки помітні великі зміни у кращу сторону. А головне, що дитина активніша та веселіша! Вона навіть ходила в садочок... а вже готується до школи. Все це вдалось завдяки помочі багатьох небайдужих людей, а головне - завдяки вірі й милосердю сестри Оксани! ",- пише міський голова.

Нагадаємо, що медсестра захотіла виготовити отруту для собак і поплатилася за це: "звертайтеся".

Як повідомляв портал Знай.uа, українські лікарі показали, що діється в лікарнях в період пандемії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ
Показати ще

Також Знай.uа писав, що у морзі переплутали тіла померлих: рідні замість батька відспівали незнайому жінку.