Відома українська співачка Ірина Білик, яка розлучається з чоловіком, вперше розповіла про рідного брата.
Відома співачка у програмі "Мій секрет" зізналася, що 40-річний Сергій страждає від психічного розладу.
За словами Ірини Білик зараз вона утримує свого брата при цьому додала, що ніколи раніше не розповідала про хворобу рідної людини, зокрема, тому, що цього не хотіла покійна мама.

Ірина Білик, скріншот YouTube
Ірина Білик, скріншот YouTube

"Після смерті мами він залишився один у квартирі. Жодного дня він не працював, він не може працювати, він хворий. 5 років не виходив на вулицю взагалі", – розповіла знаменитість.

Після смерті мами Білик, за хворим братом тепер доглядає артистка та її другий брат Юрій. Зірка каже, що зараз намагається пояснити брату, що треба жити таким же життям як і інші. Білик зізналася, що любить його та сподівається, що він одужає.

"Я хотіла поліпшити його життя, але поки що я не можу цього зробити. Поки що все, що я можу зробити – це надсилати йому продукти й утримувати його", - додала співачка.

Раніше ми повідомляли, 51-річна Ірина Білик на" масці " вразила українців зовнішністю.

Як повідомляв "Знай.uа", Ірина Білик похвалилася вечерею для молодого чоловіка, повторить кожна.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що у Ірини Білик збулася мрія дитинства, українці вражені.