В Івано-Франківській області мешканці Коломиї зафіксували доволі рідкісне природне явище.

У небі побачили смерч, який поспішили засняти на відео. Один з роликів на своїй сторінці в Instagram в розділі Сторіс виклав користувач з ніком _shv4k_.

Це сталося у четвер, 6 травня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До слова, тиждень тому у Польщі біля міста Гдині над затокою здійнявся величезний водяний смерч. В соціальних мережах люди викладали фото та відео рідкісного природнього явища, яке за певних обставин може бути смертельно небезпечним. Це сталося у неділю, 25 квітня, в північних районах Гдині, в Косаково і Мехелінке.

Нещодавно у селі Рідківці на Буковині очевидці помітили смерч. Вихор пройшовся по центральній вулиці і зник. Також очевидці зняли подію на відео і розмістили ролик в Інтернеті. На опублікованому відео можна побачити смерч кілька метрів у висоту, який рухається по дорозі на зустріч автомобілю. Потім він згортає на узбіччя до дерев і зникає.