Ірина Федишин зробила дивовижне визнання. Вона побувала в Студії 1+1.

Популярна українська співачка Ірина Федишин активно ділиться з багатотисячною армією шанувальників цікавими публікаціями в Instagram.

Нещодавно вона поділилася новиною на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі. Ірина Федишин розповіла, що взяла участь у телепроекті "твій день з 1+1". Вона зазначила, що анонсувала свій досить незвичайний концерт.

"Поділилася мега-новиною, запросили всіх до Львова, на своєму концерті шоу "Велике весілля Ірини Федишин" з нагоди 15 років подружнього життя", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Федишин зазначила, що презентувала пісню" Брат " і навіть приготувала обід у студії.

Відзначимо, не так давно 34-річна зірка відвідала зі своїми синами Юрієм і Олегом радіо "П'ятниця", де вперше заспівала Наживо нову композицію під назвою "Братику". Прем'єру пісні Федишин присвятила Дню захисту дітей. Про це артистка повідомила на своїй сторінці в соцмережі. На опублікованих кадрах вона зображена з хлопчиками в студії Радіо.

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин довела себе до знемоги, фанати стурбовані. Співачка зізналася, що встигла скинути зайві 11 кілограм перед туром по містах України. Чоловік всіляко підтримує її в цій справі і навіть займається спортом разом з нею.

Нагадавши, чоловік Ірини Федишин зворушливо зізнався в коханні, про таке мрія кожна жінка:"Вона - це музика".

Як повідомляв портал Знай.uа, в Ірину Федишин вселилася Волочкова перед концертом: ще трішечки.