Український журналіст, футбольний функціонер і коментатор Віктор Вацко має величезну аудиторію шанувальників в соцмережах з якими активно ділиться цікавими публікаціями. На цей раз, у своєму Instagram, він розповів, як ставиться до збірної України.

Віктор Вацко опублікував нове фото і висловив своє ставлення до збірної України з футболу.

На опублікованому знімку можна побачити Віктора Вацко, який вигулює милого песика в парку. Коментатор одягнений в чорні кросівки, темно-сині шорти і світло-блакитну сорочку до довгого рукава.

У підписі до публікації Віктор Вацко розповів, що дуже чекає матч збірних Італії та Данії, а також зізнався, що любить збірну України.

"У день матчу збірної Італії важливо добре вигуляти пессіну. Якщо збірна України-це любов, то Італія і Данія - команди, чий футбол на Євро викликає найбільше захоплення!" - написав Віктор Вацко.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Публікація Віктора Вацка: Instagram
Публікація Віктора Вацка: Instagram
Публікація Віктора Вацко: Instagram

Варто відзначити, що не так давно в 1/8 Євро-2020 збірна України з футболу обіграла збірну Швеції з рахунком 2:1. Наступний матч в 1/4 чемпіонату Україна зіграє проти команди Англії 3 липня.

Нагадаємо, що Тіна Кароль топлес прикрила пишні груди руками в рукавичках: "Стан закоханості"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Настя Каменських в бікіні розслабилася в басейні з подружкою-блондинкою: "Так схожі"

Також, "Знай.uа" писав, що Оля Полякова влаштувала Гарячі Танці з Сонею Плакидюк: день народження вдався