Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще недавно виступала у складі групи "НеАнгели", часто радує мільйонну аудиторію яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 36-річна артистка, колишня дружина пластичного хірурга Едгара Камінського опублікувала Insta Stories з медичного кабінету. Слава зважилася на процедуру по збільшенню губ у косметолога.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Співачка заявила, що губи у неї будуть як "у качечки".

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська показала українцям непристойний жест: "Колода більш пластична". На ролику Слава і Ілона весело танцюють під нову пісню артистки. Під час танців вони показали на камеру непристойний жест.

Нагадаємо, Слава Камінська оголилася на балконі всім чоловікам на радість: "Дуже зухвало". Виконавиця продемонструвала не тільки вид з вікна на сосни і море, а й струнке тіло.

Як повідомляв портал Знай.uа, Слава Камінська запалила з молодими красенями: "Що по пазлах?" Співачка показала свій улюблений епізод з кліпу.

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська зважилася на яскраві експерименти із зовнішністю: "Колір волосся – вогонь". Артистка опублікувала фотографію в привабливому і сексуальному вбранні з бекстейджу чергових зйомок. Слава показала себе в перуці лавандового кольору і у відвертій сукні, яка підкреслює її пишні форми.