Покупці нового супермаркету мережі "АТБ" в місті Покровське, Дніпропетровської області, скаржаться на жахливий сервіс і бардак в магазині. Про це вони написали в телеграм-співтоваристві «Чорний список».

"Новий чорний "АТБ", а обслуговування і зручність, як на стихійному ринку. У магазині вісім кас, але працюють максимум три. Зробили проходи по два з половиною метри, але на проході постійно стоять розвалюються ящики. На деякі товари знайти цінник - це цілий детектив", - обурюються клієнти магазину.

У коментарях їм відповіли, що це проблема не тільки Покровського – таке ставлення до покупців і їх зручності простежується і в інших містах.

"У Києві таке ж", "В Одесі так само. Касові проходи заставлені...» ,- пишуть українці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Інші вирішили, що такому місту, як Покровськ, взагалі потрібно радіти, що їм побудували «АТБ».

"Яка провінція-таке і АТБ", "Яка країна - такий і сервіс!", "Так на те воно і Покровське, там такі педантні працівники прийшли, що ви хочете від товаришів!!??", "Там в кінці, між ящиками, ще курочки бігають, корова в підсобці, свинки... - все по-хазяйськи", "Скажіть спасибі, що у вас взагалі є АТБ, тим більше чорне", - уїдливо відзначають коментатори.

Раніше повідомляли, пенсія у спадок: українець, який втратив батька, пояснив, як отримати виплати від держави замість родичів.

Як повідомляв Знай.uа, шахраї зняли з картки Ощадбанку 80-річної пенсіонерки 2 тисячі гривень: "Все, що було у бабусі....".

Знай.uа писав, Українка ледь закрила кредит в "ПриватБанку" і відразу ж отримала арешт: ганяли по Мін'юсту заради 5 тисяч.