Глюк'oza в свої 35 років виглядає на заздрість кожному. Дивлячись на співачку, більше 25 років їй би ніхто не дав, якби не знав справжнього віку. Як їй це вдається? Артистка поділилася з передплатниками інформацією про те, як їй вдається зберегти красу і молодість.

У своєму Instagram Глюк'oza виклала пост, де розповіла, що допомагає їй виглядати на всі 100. Вона вважає, що головне зберігати спокій і не забувати себе балувати.

"Красива жінка-розслаблена жінка. Як каже мій друг: "дитинко, зберігай легкість буття". Але в сучасному світі це так складно. А у мене ще й характер, і генетика непрості як заспокоїтися і зловити дзен? ;) Від щирого серця ділюся з вами своїми золотими правилами: завжди вибирайте правильну компанію і оточення. Будьте з людьми, які допомагають дивитися на речі з боку, не бояться сказати правду, підтримують і мотивують вас. Звичайно ж, неможливо розслабитися без приємностей для себе. Балуйте себе спортом, йогою, медитацією, гарною їжею, косметикою, книгою або фільмом. Ну і куди без любові? Не бійтеся цього почуття, адже воно прекрасно і точно краще будь-якої косметики. Цілую вас.»

Пост артистки, Instagram glukozamusic
Пост артистки, Instagram glukozamusic

Співачка супроводила пост яскравою фотографією. Артистка стоїть на балконі в лаконічному білому комбінезоні, і чарівно посміхається. Тільки поглянувши на фото можна зрозуміти, коли артистка говорить як довше зберегти свіжість і зовнішню юність – вона явно знає, про що вона веде мову. Вона виглядає просто приголомшливо.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Мій Орієнтир, милуюся тобою! пішла зберігати легкість буття», «супер, клас, красуня", " Господи, та яка ж ви красива то..."- пишуть зачаровані коментатори.

Нагадаємо, раніше дочка зірки 2000-х років виявилася розумнішою мами

Також "Знай.uа" писав, що Глюкоза шукає рабиню, а Кіркоров дарує костюми: як ставляться до своїх "прислуг" зірки шоу-бізнесу

Як повідомляв портал "Знай.uа", продюсер глюкози та Юлі Савічевої Максим Фадєєв схуд на 127 кілограм