Світу показали архівні фото дружин останнього османського султана Мехмеда VI Вахідеддіна. Саме він був останнім султаном у історії Османської імперії. Як і його попередники, падишах мав гарем, а його фаворитками стали п'ять жінок.

Еміне Назикеда Кадин Ефенді

Походженням із абхазького княжого роду. Народила султанові трьох дочок - Феніре-султан, Фатіму Улвіе-султан і Рукіе Сабіху-султан.

Еміне Назикеда Кадин Ефенді в останній рік свого життя

Сеніе Инширах Ханим-эфенді

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сеніе Инширах Ханим-эфенді

Вона була дуже ревнивою султаншею. Одного разу, заставши чоловіка в ліжку зі служницею, зажадала розлучення. Однак і після розлучення вона залишалася жити в палаці чоловіка. Дітей у не було.

Шадие Мюведдет Кадин Ефенді

Була матір'ю єдиного сина султана Мехмеда VI.

Шадие Мюведдет Кадин Ефенді

Айше Лейла Невваре Кадин-ефенді

Айше Лейла Невваре Кадин-ефенді

Вийшла заміж за султана в 17-річному віці, коли новоспеченому чоловікові було 57. Дітей не було, після смерті першого чоловіка вийшла заміж вдруге.

Нимет Сефероглу

Нимет Сефероглу

Остання дружина Мехмеда, шлюб з якою султан уклав за п'ять років до своєї смерті, коли йому було 60, а молодий обраниці 19. Дітей у цьому шлюбі не було.

Нагадаємо, експерти виявили в MacBook Pro секретний датчик.