Папараці - справжня заноза для знаменитостей. Вони переслідують їх у спробі зафіксувати найпікантніше, і часто не уникають неетичних чи незаконних методів. Особливо відзначився в цій діяльності Рон Галелла.

Його історію розповідає історичний Telegram-канал "Один день из прошлого".

Рон Галелла - найбільш безпринципний і найбагатший фотограф 20 століття, автор безлічі провокаційних і скандальних знімків. Нікого так часто не били голлівудські зірки і їх охоронці. Найбільше йому дісталося від Марлона Брандо - в 1973 році біля ресторану в Чайнатауні актор вибив нав'язливому папараці 4 зуби і зламав щелепу. Сам, до речі, розбив кулак і отримав інфекцію. Після інциденту Галелла переслідував Брандо виключно в футбольному шоломі.

За деякими джерелами, за свою кар'єру Рон Галелла зробив понад 3 мільйони знімків знаменитостей.

фото liveinternet.ru
фото liveinternet.ru

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Рона Галелла прозвали хрещеним батьком американської папараці культури. Його фотографії надруковані в журналах Time, Harper's Bazaar, Vogue, Vanity Fair, People, Rolling Stone, The New Yorker, The New York Times і Life. Також роботи фотографа виставлялися в Музеї сучасного мистецтва в Нью-Йорку і Сан-Франциско, галереї Тейт модерн в Лондоні, і Helmut Newton Foundation Museum of Photography в Берліні.

Після завершення кар'єри папараці, Галелла інколи фотографує важливі заходи.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Схудла Адель намагалася "застрелити" папараці просто на очах у подруги.

Як повідомляв портал Знай.ua, Папараці "застукали" Камерон Діаз після пластики.

Також Знай.ua писав, що Папараці застукали оголену Боню в Маямі.