Ранок - важливий час для початку нового дня. Кажуть, як зустрінеш ранок, так і день складеться, тому, аби хаотично не думати після пробудження про те, чим нагодувати родину, подумайте про сніданки наперед.

Ось декілька ідей швидких поживних сніданків, які збережуть нервову систему від непотрібних потрясінь та стресів, яких і так випало достатньо через війну. Ідейними рецептами поділився сайт 4mama.ua.

Заморожені овочі для омлету

Актуально буде для тих, кому не вимикають світло, або роблять це якомога рідше. Для того, аби приготовлений омлет був більш поживним, можна зробити заготівку овочів для омлету. Їх слід порізати та заморозити, коли готуєте омлет — просто дістаєте необхідні інгредієнти, вуа-ля смачний сніданок на столі.

Ідея сніданку. Фото: Youtube
Ідея сніданку. Фото: Youtube

Сніданок у банці

Щоб здивувати своїх домочадців можна приготувати сніданок у банці з вечора, зробивши нехитрі дії. Знадобиться вівсянка, фрукти та грецький йогурт. Насипте вівсянку, залийте йогуртом, зверху додайте фруктів. За ніч овес набухне та смакуватиме якнайкраще. А ще такий сніданок підіймає настрій своїм шикарним виглядом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ідея сніданку. Фото: Youtube
Ідея сніданку. Фото: Youtube

Лаваш

Якщо у вас є лаваш, то у нього можна завернути будь-що, від відвареного вчора м'яса, до сиру та овочів. Зазвичай смачно додати до цього різнобарв'я трохи грецького йогурту або сметани.

Ідея сніданку. Фото: Youtube
Ідея сніданку. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що як врятувати пересолені страви - ефективні поради: наслідків "закоханості" не залишиться.

Як повідомляв "Знай.ua" врятувати улюблену сорочку: як вивести плями від вина, порада, яка знадобиться після свят.

Також "Знай.ua" інформував, як позбутися зубного болю за секунди: якщо ліків під рукою немає, а лікар не може прийняти.