Стало відомо про те, які продукти здатні робити ваші зуби значно білішими. Тепер відбілювання у фахівців вам явно не стане в нагоді.

Справа в тому, що процедури по відбілюванню зубів стають все більш поширеними, проте, як виявилося, вони абсолютно не безпечні, як усі думали.

На думку стоматологів є більш простий спосіб того, як зробити колір ваших зубів білішим. Дорога процедура вам не стане в нагоді, і день будуть заощаджені.

Продукти, фото: Знай.ua
Продукти, фото: Знай.ua

Фахівці рекомендують стежити за кольором ваших зубів та їх станом за допомогою правильного харчування, а канадські вчені взагалі провели вдалий експеримент.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Було розроблено рейтинг продуктів, які допоможуть вам у цьому. Кращими продуктами стали молоко та його похідні, але головне щоб без цукру. Натуральний йогурт і сир теж підійдуть і ще зміцнять емаль. А ось із цукром ці продукти навпаки погіршать ситуацію.

сир
сир

Крім того, лікарі рекомендують вживати більше зелені та мигдалю, які мають величезну кількість поживних засобів.

До списку корисних для вашого рота продуктів входять ще яйця, риба, м'ясо, печена картопля та морква.

Ціни на яйця, скріншот з відео
Ціни на яйця, скріншот з відео

Якщо говорити про напої, то вам підійде зелений чай, який корисний не тільки для зубів, але і для ясен. Тканини починаються зміцнюватися та захищаються від запалень.

Все це допоможе вам забути про процедуру відбілювання зубів.

Нагадаємо, як дати друге життя постільній білизні, яка вже зносилася: кілька цікавих застосувань

Раніше повідомлялося, що експерти назвали найбільш вітамінні продукти взимку: організм скаже вам спасибі навесні

Також водіям на замітку: які системи безпеки автомобіля перестають працювати в негоду