Прибирання - це невід'ємна частина ведення побуту, яка, зізнаємося чесно, до вподоби далеко не всім. Сучасні технології дозволяють спростити цей процес різними пристроями, але про добрі старі методи ніхто не забуває.

Так як українці годинами сидять без світла, а наводити лад треба, з темного куточка житла дістається віник. Він справді рятує ситуацію, коли пилосос увімкнути немає можливості. Є декілька хороших порад, як їм правильно прибирати, щоб не розвозити пил і бруд.

Віник, фото: ukr.media
Віник, фото: ukr.media

Важливо знати, як правильно підмітати в будинку – від порога чи до нього. Народна мудрість свідчить, що вимітати сміття потрібно через центр кімнати до порога. Якщо діяти навпаки, все погане повернеться до життя.

Також господиням радять не вимітати сміття за пороги, а зібрати його на совок перед ним, щоб не проганяти благополуччя.

Господиня в будинку, фото zbk
Господиня в будинку, фото zbk

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А ось простий пакет допоможе швидко і без наслідків підмістити все віником. Часто з різкими рухами по приміщенню піднімається пил, а поліетилен не допустить цього і збере все дрібне сміття та волосся завдяки магнетизму. Потрібно лише надіти пакет на віник і приступати до прибирання.

Лайфхак з віником, скріншот з відео
Лайфхак з віником, скріншот з відео

Нагадаємо, два методи визначити сир, натуральний чи підробка: як дізнатися, що пропонують у магазинах

Раніше ми писали про те, щоб сон був якісним і здоров'я не страждало: як легко випрати пухову подушку

Як повідомляв Знай.ua, вранці чи ввечері? Коли краще їсти яблука, щоб отримати максимум користі для організму