Активно користуючись термосом рано чи пізно він покривається темним нальотом, якого дуже непросто позбудеться. Втім, якщо знати одну хитрість, то очищення термоса не стане проблемою, навіть якщо він з дуже вузькою шийкою. Про це пише pixelinform.

Видалити наліт у термосі досить просто, якщо знати одну просту, але дуже ефективну хитрість. Насамперед потрібно знайти потрібні засоби, які з величезною часткою ймовірності і так будуть на вашій кухні: металеву губку, соду та миючий засіб у вигляді порошку.

Використання термоса, фото cooler-water
Використання термоса, фото cooler-water

Так, насамперед потрібно розрізати на дрібні шматочки металеву губку, наприклад, використовуючи ножиці. Їх слід перекласти в термос, а потім додати до них ложку соди та ложку миючого засобу у вигляді порошку. Після цього потрібно на третину наповнити термос окропом, закрити його та активно потрясти в різних напрямках протягом кількох хвилин.

Як відмити термос. Фото: скрін youtube
Як відмити термос. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Цю процедуру слід повторити кілька разів, передихаючи деякий час. Втім, для більшої ефективності, термосу потрібно дати постояти довше, наприклад залишити на ніч.

Зрештою, потрібно знову потрусити термос, злити брудну воду і насолоджуватися результатом. Якщо повністю відчистити не вдалося, слід додати ті ж інгредієнти, не виймаючи шматочків губки і повторити зроблене.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як швидко відмити кришки від сковороди без хімії: універсальна суміш, яка має бути в арсеналі кожної господині.

Також наш портал інформував, температура у квартирі підскочить на кілька градусів: як збільшити продуктивність батарей, перевірені способи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, рятуємо улюблений одяг від слідів праски за допомогою цибулі та оцту: секретний лайфхак для господарок.