Злодії знають про багато місць, де можуть зберігатися гроші в домі - це факт, але оскільки зазвичай у них мало часу на пограбування, вони не ризикуватимуть для пошуку багатств у схованках, які є в цьому списку.
Не всі люди віддають перевагу банкам для зберігання грошей, у кожного на це свої причини, але в домі теж є безпечні місця, де знайти "заначку" буде складно.

Грабіжник, скріншот: YouTube
Грабіжник, скріншот: YouTube

Тераріум

Замок в акваріумі можна легко зламати, але ось у тераріумі, де живуть тварини страшніше рибок, деякі не ризикнуть залізти. Гроші краще щільно загорнути у плівку та пакет, щоб не потрапила волога, а сховати за камінням та рослинами.

Морозильна камера

Серед багатьох заморожених продуктів є можливість сховати гроші, але перед цим помістити їх у пакет. Виявіть хитрість і загорніть гроші між їжею, дотримуючись всіх правил гігієни, і залиште напис "м'ясо для котлет".

Морозилка, фото apostrophe
Морозилка, фото apostrophe

Іграшка

Знадобляться іграшки зі звуковим механізмом, у яких буде важко промацати гроші. Тільки у будинку без дітей це може виглядати підозріло, а іграшку можна загубити.

Жіночі речі

Грабіжники не захочуть лізти в упаковку прокладок або клубки для в'язання, тому це найкращий варіант. Щільно загорніть гроші в плівку і засуньте між засобами для гігієни або замотайте у великий клубок пряжі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

в'язання
в'язання, Bob Dmyt с сайта Pixabay

Нагадаємо, ще простіше, ніж купити новий: як відчистити термос навіть від застарілого нальоту, хитрий лайфхак

Раніше ми писали про те, спочатку смачно, а потім корисно: як зробити з бананової шкірки відмінне добриво