Жінки ближче до зрілого віку хочуть виглядати молодшими і використовують для цього всілякі методи. Один з них - фарбування волосся, але іноді використовуються не дуже вдалі кольори, які не тільки розкривають справжню цифру, а й додають декілька зайвих років.

Експертка з волосся онлайн-магазину перуків і шиньонів Milk+Blush Ніколь Петті назвала найневдаліші кольори волосся для жінок у віці, а також повідомила, на які все ж таки варто звернути увагу, якщо є бажання виглядати молодшою.

Старість. Фото: Youtube
Старість. Фото: Youtube

Так як з роками колір обличчя стає більш тьмяним і на шкірі з'являються нерівності, це потрібно приховати. Експертка зазначила, що зістарити жінку може не лише носіння неправильного одягу або відсутність догляду за шкірою, а також неправильний колір волосся.

Жінкам вона порадила пофарбувати пасма в обличчя в карамельні, медові та золотаві відтінки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ці кольори також пом'якшують тон шкіри, додадуть їй тепла і приховають зморшки", - пояснила Ніколь Петті.

Світлий колір візуально здатний омолодити жінку, проте є відтінки, якими фарбуватись вкрай небажано, як зазначила експерт. Вони мають зворотний ефект.

"Платинові локони виглядають неприродно і можуть зробити вас дуже блідою", - підсумувала стилістка.

Вибір кольору волосся, фото salonsecret
Вибір кольору волосся, фото salonsecret

Нагадаємо, у гонитві за молодістю не помічаємо очевидного: які щоденні звички прискорюють старіння шкіри

Раніше ми писали про те, що жінкам на замітку: чим замінити патчі для очей - бюджетні та ефективні альтернативи