У спеціалізованих магазинах пропонується багато засобів для миття вікон, але можна і не витрачатися на їхню покупку. Існує зовсім нехитрий спосіб приготувати домашню рідину для миття вікон, яка порадує відмінним результатом. Про це пише pixelinform.

Мити вікна потрібно принаймні кілька разів на рік, щоб очистити їх від різних забруднень. Нині це завдання не потребує багато зусиль, адже є спеціальні спреї, після яких не залишається ні бруду, ні розлучень.

Миття вікон, кадр з відео
Миття вікон, кадр з відео

Втім, якщо ідея помити вікна застала вас зненацька і вдома немає потрібних засобів, то все можна приготувати власноруч. Домашня рідина для миття вікон надасть аналогічний ефект, як і покупні засоби.

Миття вікон. Фото: скрін youtube
Миття вікон. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Так, для початку потрібно знайти потрібні інгредієнти, їх всього два – 500 мл води та 50 грамів крохмалю. Все змішуємо і наносимо розчин на чисту ганчірку, а потім протираємо очищене від пилу та бруду скло. Після цього потрібно почекати приблизно 15 хвилин, щоб випарувалася волога і крохмаль засох. Останній крок - протерти скло сухою чистою ганчіркою або паперовими рушниками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, речі будуть м'якими та ароматними: як зробити кондиціонер для білизни в домашніх умовах, всього три інгредієнти.

Також наш портал інформував, неприємний запах із взуття: кілька простих лайфхаків, які допоможуть забути про цю проблему.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як швидко і ефективно впоратися з пліснявою у ванній кімнаті: знадобиться 15 хвилин і кілька лимонів.