Кожна дівчина мріє про густе, довге та доглянуте волосся. Втім, якщо на густину вашої шевелюри ніяк вплинути не можна, то якість волосся та його ріст можна суттєво покращити вживаючи певні продукти харчування.

  • Якщо ви хочете красиве і здорове волосся, то вам необхідно додати до свого раціону ягоди. Вони містять антиоксиданти, які захищають волосяний фолікул від вільних радикалів. Також у ягодах багато вітаміну С, що сприяє виробленню колагену та заповнює кількість заліза в організмі.

Ягоди, фото propozitsiya
Ягоди, фото propozitsiya

  • Щоб ваше волосся було сильним необхідно їсти яйця, адже вони є одним з головних джерел біотину і білка. Цей продукт слід додати до раціону, якщо у вас спостерігається рясне випадання волосся.
  • При проблемах із волоссям рекомендується вживати шпинат. Цей продукт містить вітамін А, який допомагає шкірі виробляти підшкірне сало, яке у свою чергу зволожує шкіру і робить її здоровою. Крім того, в шпинат багатий на вітамін Е і залізо, які просто необхідні для росту волосся.

Шпинат, фото oum
Шпинат, фото oum

  • Для того, щоб прискорити процес зростання волосся, необхідно їсти жирну рибу (лосось, скумбрія, оселедець). У свій раціон необхідно додати цей продукт, адже він багатий вітаміном D3, селеном, вітамінами групи B і омега-3, які так необхідні нашому волоссю.
  • Щоб прискорити процес росту волосся рекомендуємо додати у свій раціон солодку картоплю. У ній міститься велика кількість вітаміну А та бета-каротину.

Картопля, фото legkovmeste
Картопля, фото legkovmeste

  • Авокадо – це справжній суперфуд для волосся. У ньому міститься вітамін Е, жирні кислоти. Усі речовини, що знаходяться в авокадо, сприяють здоровому зростанню волосся.
  • Якщо ви хочете, щоб ваше волосся росло здоровим, то потрібно частіше їсти горіхи. Вони містять у собі широкий сектор вітамінів (цинк, вітамін В, жирних кислот), завдяки яким вам вдасться отримати бажаний результат.

Нагадаємо, зачем влітку пити каву з сіллю: не тільки смачно, а й корисно

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, як випита на самоті пляшка вина впливає на здоров'я: наркологи попередили про небезпеку