Стало відомо про те, що в Хмельницьку подружжя регулярно здають кров на донорство. До слова, вони обидва працюють в правоохоронних органах.

Таким чином, повідомляється, що Юрій-старший інспектор відділу професійного навчання. Валентина-старший психолог сектору психологічного забезпечення УКЗ. Вони чоловік і дружина, і знаходяться разом 24/7.

У них спільні інтереси, побут, а також Хобі. Регулярно вони стають донорами крові.

Поліцейські з Хмельницького разом здають кров, фото: Національна поліція
Поліцейські з Хмельницького разом здають кров, фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Валентину з дитинства привчили робити хороші справи. Її батьки є почесними донорами крові, а от Юрія «підбили» почати здавати кров його ж колеги.

Поліцейські з Хмельницького разом здають кров, фото: Національна поліція
Поліцейські з Хмельницького разом здають кров, фото: Національна поліція

У мами Валентини вже 42 здачі крові, а у батька в два рази більше - 80. Подружжя приходить на спеціальну станцію разом, і вже кілька років рятують чиїсь життя.

Перед тим, як йти здавати кров, не можна вживати жирну їжу, смажену, і гостру. Заборонено також перед цим пити алкоголь.

Дуже важливо бути готовим морально, і чітко усвідомлювати вашу мету.

Валентина розповідає, що в інтернеті прочитала сумну новину. Справа в тому, що через карантин люди стали рідше здавати кров, а це неприпустимо, за словами поліцейської.

Звичайно, що потрібно дотримуватися всіх правил, однак, не можна залишати людей без допомоги, адже, можливо саме ваша кров допоможе врятувати їм життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що солістка групи "KAZKA" Олександра Зарицька побувала в Харкові і здала плазму крові для онкохворих дітей.

Як повідомляв портал Знай, прикарпатець пустив кров сотні разів заради хворих земляків: "у їхніх венах-моє життя"

Також Знай писав, що в Харкові живе пес Тофік, який жертвує свою кров іншим собакам Центру поводження з тваринами протягом двох з половиною років. За цей час чотирилапий врятував життя 32 тварин.