З початку пандемії на Хмельниччині від коронавірусу померло 16 медиків, і лише три родини отримали грошову компенсацію від держави.

Залежно від прожиткового мінімуму в Україні передбачається два види компенсації для медиків, пише xm-inside.

"Перша – трохи більше 200 тисяч гривень Фонд соціального страхування виплачує всім особам, які втратили працездатність чи померли на роботі. Друга – понад 1,5 мільйона гривень йде окремо на кожного загиблого на роботі медика", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що до 1 грудня 2020 року прожитковий мінімум для працездатних осіб становив 2 197 гривень, наразі – 2 270 гривень.

Нагадаємо, котли та плити стали "жерти" вдвічі більше газу, українцям не по кишені: "Немає грошей на найнеобхідніше!". Українці скаржаться на суттєве погіршення якості газу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчорашній випускник лейтенант "Хмара" опинився на передовій під носом в окупантів: "Готові відбити ворожу атаку". Лейтенант Дмитро "Хмара" лише пів року тому закінчив навчання

Також "Знай.ua" писав, що українці просять про субсидії для всього населення країни: "В кого дохід, не перевищує 50 тисяч гривень". Українці просять призначити субсидії всьому населенню країни.