На Харківщині 17-річний хлопець, якого знайшли на зупинці в селищі Рогань 6 травня, був госпіталізований після жорстокого побиття. У нього зламані чотири ребра, ніс, гематоми по всьому тілу, внутрішня кровотеча в органи черевної порожнини, в гайморових пазухах і потиличній частині голови.

Як відомо, в той день на В'ячеслава Тунгускова напали двоє місцевих 32 і 38 років. За словами його матері, минулої осені він зустрічався з 18-річною дівчиною. Про це пише 057.ua.

"Мій син зустрічався з дівчинкою Анжелою пару місяців цієї осені. Вони розійшлися, але залишилися дружити. 4 травня вони гуляли, і між Славою і Анжелою сталася сварка. Є свідки їх сварки. Він її "послав". Подруга цієї дівчинки вдарила Славу сильно в пах, і він у відповідь вдарив її по попі", - розповіла мати потерпілого.

Потім, у Telegram-каналі "ХС/Харків" з'явилися фото побитого хлопця і Анжели Мельник, а також ймовірних нападників.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Після сварки "подруга поскаржилася своєму татові, але не розповіла, що вдарила першою, а Анжела поскаржилася своєму хлопцеві, якого знає вся Рогань".

"5 травня моєму синові почали дзвонити з погрозами від тата і хлопця. З 4 години вечора він перестав виходити на зв'язок", – додала жінка.

Після розповіді сина про погрози жінка одразу почала обдзвонювати всіх його друзів, щоб дізнатися, де Слава.

"На початку першої подзвонив перехожий, який йшов повз зупинку і побачив мого сина. Він сказав, що "ваша дитина лежить майже без свідомості". Ми відразу поїхали туди, викликали швидку і поліцію. Швидка відразу забрала Славу у інститут невідкладної хірургії, а поліція прийняла заяву", - повідомила харків'янка.

Зараз з ним працюють нейрохірурги, щелепно-лицьові хірурги, травматологи та хірурги. Медики додали, що на потерпілого чекає тривала реабілітація.

"Слава розповів, що кілька годин його били, ґвалтували держаком від лопати, били арматурою, зв'язували руки, ноги, голову скотчем, зав'язували рот, заливали горілку насильно, змивали кров теж горілкою. Йому відразу розбили об голову телефон, щоб він не зміг зателефонувати. На спині йому намагалися вирізати лезом слово "п*дар", але змогли тільки букву "п". Погрожували, що він зараз стане "кормом для риб", вони намагалися зривати йому нігті на руках говорили, що болгаркою відпиляють йому ноги, знімали все це на відео, та дівчина, яка вдарила його в пах, була там і знімала це на відео. При цьому я дзвонила в цей момент, і вона мені нічого не казала", - розповіла жінка.

Сам В'ячеслав розповів, що відпустили його лише після обіцянки нікому нічого не розповідати.

"Мені сказали, що чоловік ховається в однієї з дівчат. Другий чоловік навіть не ховається, сусіди сказали, що до мене хтось приїжджав щоб "вирішити", - запевняє мати побитого хлопця.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 6 травня на Харківщині в Рогані на зупинці знайшли побитого підлітка. Хлопчик знаходився в нетверезому вигляді.

Як повідомляв портал Знай.uа, харківські поліцейські затримали чоловіка, який на вулиці пограбував дівчину.

Також портал Знай.uа писав, що харків'янин зважився на фатальний крок з вікна, не витримавши карантину.